Ce spun alţii despre mine

 

 

Marius Simion de la NlpMania.ro Il stiu pe Ciprian de cativa ani si mi-a placut entuziasmul lui si forta cu care da viata ideilor. Imi place sa lucrez cu el si ii apreciez inteligenta si talentul ca trainer!
 
Marius Simion NLP Mania
 

Draga Ciprian, imi face mare placere ca te-am cunoscut. De cand ai inceput NLP-Simona Simion - de la NlpMania.roul la Iasi te-am vazut ca un om integru cu o mare putere de convingere si de a influenta pozitiv oamenii! Mergi pe drumul tau si iti doresc sa ai parte de succes!

 

Simona Simion NLP Mania

 

CipriaHoria Radu - de la LimbajulNonverbal.ron este .. contagios! Insa la modul cel mai bun si productiv cu putinta. Este un om foarte organizat si plin de motivatie in a reusi orice isi propune.

 

Horia Radu Limbajul Nonverbal

 

Am descoNicoleta Stoian - Constantaperit in Ciprian un suflet mare, extrem de sensibil si profund, un om in care poti avea incredere si pe care stii ca te poti baza in orice moment. Ochii lui stralucesc si debordeaza de un optimism si o incredere molipsitoare. Te iubesc, om frumos!
 
Nicoleta Stoian – Constanta
 
Magdalena Dragan - de la MamiciLaSuperlativ.roLa Ciprian mi-au sarit in ochi bunatatea, blandetea si empatia pentru ceilalti.

 

Magdalena Dragan Mamici la Superlativ

 

CiCatalin Taranu - Manager Allianz Tiriacprian, tu ai fost cel care a declansat in mine nevoia schimbarii atat in viata mea profesionala cat si personala. Am realizat ca am pierdut ani buni in care daca aveam un plan de dezvoltarea si un indrumator ca tine as fi ajuns mult, mult mai departe decat sunt acum.

 

Catalin Taranu – Manager Allianz Tiriac

 

CiprMagda Ciuca - Psihoterapeut Bucurestiian este un pasionat al descoperirii de sine si al dezvoltarii personale, de o franchete cuceritoare, presarata pe alocuri cu umor neaos moldovenesc.

 

Magda Ciuca – Psihoterapeut Bucuresti

 

Lili_IoniciCeea ce apreciez cel mai mult la Ciprian este perseverenta cu care isi urmareste atingerea scopurilor, obiectivelor, a lucrurilor in care crede. Iar mai nou, ma bucur ca aceasta atitudine este imbracata atat cu putere si forta cat si cu emotii si simtaminte profunde, ceea ce imi confera o senzatie de incredere si propiere, un model de urmat!
 
Liliana Ionici – Arhitect Bucuresti
 
CDana Vasile - Notar Public Buzauiprian, esti cald, sensibil, empatic, deschis spre nou si in acelasi timp ai un caracter puternic si aventuros, esti seducator cand vrei, esti razboinic daca e cazul. In aceasta tabara ai fost autentic, ai trait cu noi exercitiile si ne-ai lasat sa te cunoastem, sa fim o parte din tine. Iti multumesc ca te-am cunoscut si ca faci parte si din viata mea!
 
Dana Vasile – Notar Public Buzau
 
Camelia Buligonea - BucurestiL-am cunoscut pe Ciprian intr-o Tabara de Psihologie. Ciprian inspira o mare putere interioara si determinare care se manifesta cu blandete, sinceritate si disponibilitate sufleteasca.
 
Camelia Buligonea – Bucuresti
 
L-amAna Maria Ilie - Project Executive Allianso Business Park descoperit pe Ciprian ca o persoana empatica, cu o gandire bine structurata, creativ si curios in acelasi timp; are un mod succinct de expunere a ideilor, este un bun ascultator si e priceput in a pune intrebari bune.

 

Ana Maria Ilie – Project Executive Allianso Business Park

 

 

Claudiu Boruga - student la Facultatea de Psihologie si EducatieEsti un lider care ii ajuta pe toti cu ceea ce poate, fara sa pretinda nimic in schimb! Esti un exemplu de putere si fermitate si indurare. M-ai invatat foarte multe lucruri si ma bucur din toata inima ca existi!

 

Claudiu Boruga – student la Facultatea de Psihologie si Educatie

 

De ce sa te inscrii pentru pachet?


bifa Înveţi cum să-ţi pui rapid ordine in minte ca să îţi pui ordine în viaţă

bifa Înveţi cea mai eficientă tehnică de amplificare a încrederii în tine

bifa Afli cum să scapi de negativitate şi amintiri neplăcute

bifa Afli cum să amplifici o emoţie plăcută sau productivă

Ultimele articole